winkelinterieur-waanzinnig-interieur

Laat uw winkelinterieur doen!

Geef uw winkelinterieur een make-over of pas hem aan per thema. Verras uw klant met een winkelinterieur dat past bij uw onderneming. In winkels kan er steeds meer qua kleur en materialen om de persoonlijkheid van de winkel te benoemen zonder woord of grote logo’s.  Wij zijn sterk in het combineren van unieke materialen met uw huidige bedrijfskleuren. Ook vinden wij het leuk om kleuren te combineren om de sfeer en de winkelidentiteit te vergroten.

Een thematisch winkelinterieur

Uw winkelinterieur is ook vaak periodiek aan te passen met behulp van thema styling. Wij doelen hier op kerst, pasen of creatief bedachte thema’s ter bewoording van verkoop of het onder de aandacht brengen van uw unieke service. Waanzinnig Interieur helpt u bij het vinden van een juiste match tussen uw doelgroep en uw winkelinterieur. Wij kunnen dit doen voor elke branche en tegen elk budget. Aanpassingen hoeven vaak niet groot te zijn om van leuke toegevoegde waarde te zijn. Onze klanten vinden thematisch denken vaak lastig in verband met hun besteedbare ruimte. Wij kijken met een nieuwe blik naar uw interieur. Dit stelt ons in staat om ook in de kleinste ruimtes een leuke themastyling te kunnen toepassen.

Uw winkelinterieur als klantconnectie

Het grootste voordeel van het uniek stylen van uw winkel interieur is de binding vergroten tussen uw winkel en de klant. De klant beoordeeld uw winkel vaak op zijn eerste eerste indruk wat u slechts een keer de kans geeft om indruk te maken. Waanzinnig Interieur trekt de schoenen van uw klant aan om uw interieur te stylen. Wij doen dit vaak door middel van kleuren toe te passen en het toepassen van unieke materialen.

Om te achterhalen wat voor u het beste werkt maken wij graag persoonlijk kennis. Door middel van persoonlijk contact kunnen wij samen met u bepalen wat uw winkelinterieur tot een waanzinnig winkelinterieur maakt.

Neem contact op voor een waanzinnig winkelinterieur

Neem contact op
Copyright © 2016
Back to top