contemporary-hair-salon-modern-interior-design

Wij zijn creatief met saloninrichting

Als objectief interieuradviesbureau kijken wij anders naar uw salonrichting dan producenten van salonmeubilair. Wij houden met name van creatieve oplossingen die leiden tot een betere binding met uw klant. Onze creatieve inrichtingskwaliteiten zijn voor een breed budget inzetbaar. Want zoekt u wat kleur of juist een complete metamorfose? Waanzinnig Interieur is gek op salons. Zo hebben wij al diverse kapsalons, schoonheidssalons en andere specialistische salons van advies en inspiratie voorzien.

Wij vinden namelijk dat we te vaak is een saaie witte ruimte worden ontvangen. In deze ruimte vind je vaak geen creativiteit, merkbeleving of rust waardoor wachten of juist behandeld worden minder leuk en onaangenamer wordt.

Van groot tot klein budget zijn wij beschikbaar voor uw saloninrichting

Als wij uw saloninrichting doen is het een combinatie van tal van verschillende elementen die uw inrichting meer sfeer geeft. In het maken van combinaties vinden wij het belangrijk om te letten op bruikbaarheid en functionaliteit van de ruimte. Wij kunnen verschillende elementen combineren tegen elk budget. Onze kracht is om met andere “vreemde” ogen naar uw ruimte te kijken. Dit geeft ons vaak de vrijheid om eenvoudig of juist radicaal de boel om te gooien. Kleur doet veel, maar ook de toevoeging van unieke materialen zoals sloophout, steen of bijzondere verlichting.

Toepasbare interieurstyling voor uw saloninrichting

Wij nemen onze kennis van interieurinrichting mee naar uw salon. Een salon van vandaag is naar onze mening meer dan een dienstenruimte. De salon moet uw kennis, deskundigheid en gastvrijheid uitstralen. Dit komt in grote lijnen overeen met het stylen van woninginterieur. In beide gevallen achterhalen we door middel van persoonlijk contact met u en uw salon of ruimte uw persoonlijke salonidentiteit. Deze indentiteit vindt u en uw klant terug wanneer u onze creativiteit voor uw saloninrichting benut.

Neem contact op voor saloninrichting advies

Neem contact op
Copyright © 2016
Back to top