Voorbeeld kantoorinrichting

Het kantoor van sociale media platform Facebook

Laat uw kantoorinrichting leven

Waanzinnig interieur kijkt anders naar kantoorinrichting. De functie van het kantoor is door de jaren heen veel breder geworden dan een pure werkplek.

Wij ontwerpen interieurs voor kantoren, zorginstellingen en scholen. Dit doen wij d.m.v.  tal van methodes zoals moodboards en  de schetsmethode. Uw kantoorinrichting is belangrijk omdat u er vaak bent. Om u van goed kantooradvies te kunnen voorzien komen wij graag langs bij u tijdens bedrijfsuren. Wij krijgen een beter idee van wat uw kantoorinrichting voor u en uw klant kan betekenen wanneer het leeft. Kantoorinrichting kan voor vele doeleinden ingezet worden. Wij noemen dit merkbeleving. Merkbeleving is meer dan een groot logo op uw muur zetten. Het is spelen met kleuren, items en materialen. Dit is waar Waanzinnig Interieur goed in is!

Waanzinnig Interieur maakt bedrijven huiselijk zonder hun functionaliteit te verliezen. Binnen kantoren is functionaliteit erg belangrijk maar zonder creativiteit gaat dit vaak ten koste van de merk connectie. Wij zijn bekend met het maken van connecties doordat wij vaak met bewoners hun huis een identiteit geven. Bij bedrijven ligt dit iets anders. Wij geloven in een connectie tussen de medewerker en de klant. Beiden moeten het merk “uw bedrijf” kunnen in ademen.

Waanzinnig Interieur is hierin uw inspirerende en deskundige partner. Hoe betrekt u uw huisstijl op de werkvloer of hoe laat u de website beter aansluiten op de werkvloer? Neem contact op met ons en ontdek wat kleuren, materialen en functionele vormen voor u en uw medewerkers en klanten kan betekenen. Elk bedrijf heeft een uniek karakter. Heeft uw onderneming behoefte aan extra identiteit? Wij kunnen uw bedrijf op verschillende manieren laten leven. Van kleine aanpassingen tot een complete metamorfose van uw kantoorinrichting. Dit doen wij, indien gewenst, geheel neutraal in het belang van uw ondernemingsresultaat.

Neem contact op voor kantoorinrichting

Neem contact op

 

Copyright © 2016
Back to top