KOOPHUIS-SNELLER-VERKOPEN_DOOR-VERKOOPSTYLINGUw huis verkopen door middel van verkoopstyling

Verkoop uw huis sneller door middel van verkoopstyling. Deze verkoop gerichte methode van styling maakt van uw persoonlijke sfeer een universele ruimte. In deze ruimte kunnen potentiële kopers hun eigen gedachte laten gaan en bedenken hoe zij er zouden wonen.

U herkent het waarschijnlijk wel wanneer u op Funda kijkt en ouderwetse of juist zeer uitbundige interieurs tegenkomt.  Het is moeilijk om door zulke ruimtes heen te kijken omdat het niet uw identiteit is. Verkoopstyling helpt een woning bij het verliezen van deze bewoners identiteit. We noemen dit ook wel verkoopbaar maken. Het verkoopbaar maken een te koop staande woning heeft vaak als resultaat dat de woning eerder verkocht wordt. De investering van verkoopstyling verdient zich snel terug omdat het huis beter past bij een breder publiek aan kopers.

Wat kunt u verwachten bij verkoopstyling?

Verkoopstyling kan op diverse manier gedaan worden. Wij kunnen bijvoorbeeld met bestaande meubels en nieuwe kleuren werken of juist in kleine mate met details. Om concreet te zijn over wat het beste bij u past is persoonlijk contact vereist.  Ons doel is om uw woning sneller te verkopen. Wij hebben de focus om de beste kanten van uw woning extra te benadrukken.

Waarom verkoopstyling uitbesteden?

Wij hebben ervaren dat een ander uw woning altijd anders zou inrichten of stylen dan dat u dat zelf heeft gedaan. Om de nieuwe potentiële kopers te helpen bij de verpersoonlijking van hun woning kunt u het beste een neutrale partij inschalen om u identiteit te wissen. Nieuwbouw verhuurprojecten zijn hier een goed voorbeeld van. Deze projecten worden voor een grote schare van mensen opgezet om hen te helpen in wooninbeelding. De nieuwe huurders worden op deze manier geholpen bij het plaatsen van hun eigen meubels in hun nieuwe woonomgeving. Dit inbeeldingsproces begint al bij de tekeningen van de nieuwe woning.

Gelooft u ook dat een eerste indruk van uw woning belangrijk is voor de verkoop ervan? Mocht u verkoopstyling advies willen neemt u dan contact op via onderstaande knop. Wij horen graag van u.

Neem contact op voor verkoopstyling

Neem contact op

 

Copyright © 2016
Back to top