Styling tips en tricks

Laat uw woning leven door middel van styling

Haal het beste in uw interieur naar boven door middel van styling. Wij kunnen met behulp van styling onze creativiteit toepassen op u interieur tegen elk gewenst budget.

Styling is toe te passen op verschillende manieren

Denk bijvoorbeeld aan thema styling. Thema styling wordt veel gedaan met bijvoorbeeld de kerst of met de pasen. Deze vorm van styling gaat echter verder. Want wat dacht u van een land als thema, of een bepaalde periode uit de geschiedenis? U begrijpt het al! Met deze vorm van interieuradvies kunnen wij heel creatief worden.

Vaak passen wij styling toe wanneer mensen wel tevreden zijn hoe ze wonen, maar die woning net even wat extra dimensie nodig heeft. Herkent u dit? Wij blazen uw woning als het waren nieuw leven in. Dit nieuwe leven leidt ertoe dat u meer kunt genieten van het thuis zijn. We creëren eigenlijk een nieuwe woonatmosfeer.

Deze nieuwe woonatmosfeer creëren wij door middel van kleine aanpassingen met grote sfeer gevolgen. Dit is wat styling is. We spelen samen met kleur, details en unieke kenmerken. Door te spelen met deze elementen raakt u verbonden met uw woonomgeving.

Wanneer styling?

Mist u gezelligheid in uw huis? Zijn er feestdagen in aantocht? Of is het de hoogste tijd om uw woonomgeving aan te passen op de koude, donkere of juist lichte, warme dagen van het jaar? Styling maakt wonen sfeervol. Wij stylen voor u omdat u waarschijnlijk met een vraag rond loopt in uw huis, zoals: – hoe doe ik dat? Hoe krijg is mijn woonomgeving sfeervol en aangesloten op mijn identiteit? Hoe vertaal ik woontrends naar mijn eigen woonomgeving? Dit is waar Waanzinnig Interieur goed in is!

Neem contact op voor styling

Door tijd door te brengen in uw woning en smaken, wensen en inspiratie uit te wisselen kunnen wij deze vragen samen beantwoorden. Wij nemen u mee in de kansen en mogelijkheden die uw woonomgeving biedt! Neem persoonlijk contact met ons op en zie hoe we dit vorm kunnen geven.

Neem contact op
Copyright © 2016
Back to top