kleuradvies-waanzinnig-interieur

Wij zijn gek op kleur! Heeft u kleuradvies voor uw interieur nodig?

Kleur is lastig, want wat is nou de juiste weg voor uw woning? Ingetogen of juist uitbundig? Of een passende middenweg? Ons antwoord is vaak: alles kan, maar maak het persoonlijk! Met ons kleuradvies op maat zoeken wij naar een passende kleur voor uw leefomgeving.

Met ons kleuradvies bereiken wij vaak dat onze klanten zich lekkerder en meer ontspannen voelen in hun huis. Voor het kleuradvies komen wij daarom ook graag bij u thuis. Want waar kun je nu beter nieuwe kleuren kiezen dan in uw eigen huis?

Laten we samen kijken naar kleuren voor uw interieur!

Als kleuradviseur vragen wij allereerst naar uw persoonlijke smaak, uw leefklimaat en de sfeer die u wilt bereiken. Wij geloven dat smaak niet helemaal neutraal is en nemen daarom ook graag de laatste kleurtrends met u door. Met behulp van deze kleurtrends bekijken we samen de inrichting van uw woning. Ons kleuradvies is namelijk afhankelijk van het licht en de ruimte.

Wanneer wij een compleet beeld hebben van uw leefomgeving en persoonlijke voorkeur is het tijd voor een kleuradvies. Dit advies doen wij vaak aan de hand van onze kleurwaaier. Onze kleurenwaaier geeft RAL-kleuren aan waarmee u rechtstreeks naar uw lokale schilder of bouwmarkt kunt.

Ons kleuradvies duurt ongeveer één uur. Na dit uur hebben wij vaak een passende kleur die bij uw leefomgeving past. Kleuren zijn van veel factoren afhankelijk. Door het gebruik van kleur krijgt u een andere relatie met uw woonomgeving. Om u een beeld te geven van kleuren in bepaalde situaties pakken wij daarom vaak trendmagazine’s als voorbeeld. De magazines gebruiken vaak trendkleuren. Deze trendkleuren zijn vaak technische nieuwe verfsoorten die voller en rijker van kleurbeleving zijn. Rood is daardoor dieper rood, en groen voller groen. Ziet u het al voor zich?

Maak kennis met ons kleuradvies interieur

Neem contact op
Copyright © 2016
Back to top