Interieurstyling door Waanzinnig Interieur

Interieurstyling

In interieurstyling zijn wij goed! Of het nu een bestaand of nieuw interieur is, dit is waar onze “kick” voor een waanzinnig interieur vandaan komt! U kunt interieurstyling zien als de zoektocht naar creëren van woonidentiteit. In deze zoektocht gaan we samen met u een match maken tussen uw als bewoner en uw leefomgeving.

Wat kunt u verwachten bij interieurstyling

Interieurstyling is toepasbaar op zowel nieuwe als bestaande woninginrichtingen.  Het aanbod van deze dienst kan neerkomen op het aanbrengen van een mooie basis. Dit komt neer op het bedenken van een verlichtingsplan, nieuwe meubels en aanbrengen van originele woonaccessoires. Dit met een moderne vormgeving en een warme, sfeervolle uitstraling. Waanzinnig Interieur kenmerkt zich binnen interieurstyling door het gebruik van vrolijke spullen en gedurfde kleurdetails. Ons interieuradvies is echter altijd op maat en toepasbaar op u en uw woonomgeving.

Wij halen onze inspiratie uit de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurstyling

Door ons te verdiepen in uw leefomgeving kunnen wij uw interieur stylen naar dat wat bij u past. Onze ambitie is daarom ook dat u ons niet elk jaar nodig heeft voor een verpersoonlijking van uw interieur. Wij streven naar een leefbare en en comfortabele leefomgeving die bij u past en aansluit bij de huidige woontrends zoals duurzaam wonen, unieke materialen en voorwerpen.

Persoonlijke interieurstyling

Door middel van persoonlijk contact kunnen wij samen bepalen wat voor uw interieur het beste werkt. Om u een indruk te geven van onze tarieven verwijzen wij u naar onze tarieven pagina. Wij bieden voor elke beurs een passend stylingsadvies. Dit advies kan van grote lijnen tot  in de kleine details door ons gegeven worden.

Maandelijks inspiratie op doen? Lees onze interieurblog!

Lees onze laatste interieurtips en bekijk de mooiste voorbeelden op onze blog. Wij schrijven 1 à 2 keer per maand een stukje over interieur ontwikkelingen die interessant zijn voor jouw interieur. Bekijk de blog hier.

Neem contact op voor interieurstyling bij u thuis

Ons lijkt het leuk om van uw interieur een waanzinnig interieur te maken. Lijkt u dit ook iets? Laat dan uw contactgegevens achter op onderstaand contactformulier of maak contact via onze sociale media kanalen.

Neem contact op
Copyright © 2016
Back to top