Marieke_Pessink_Waanzinnig_interieur

Even voorstellen

Hoi, ik zal me even voorstellen, mijn naam is Marieke Pessink en ik woon samen met mijn man en zijn twee kinderen in Lelystad. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met kleur en interieur. Dit begon op mijn eigen kamertje al met mooie dekens en kussens op bed, stoelen die gekocht moesten worden en het versieren van mijn muren. Het zat er al vroeg in en elke maand was de opstelling anders.

De drive achter Waanzinnig Interieur

Later ging ik woonkamers indelen, kleuren bepalen en accessoires toevoegen. Voor mijzelf, familie, vrienden en iedereen die maar iets anders wilde was ik bezig met inrichten, kleuren op de muur schilderen en met het schuiven van meubels.

In 2009 was het dan zover, na wat omzwervingen ben ik een opleiding tot interieur styliste / colorist gaan volgen. Deze heb ik met succes afgerond en dan is nu de start van mijn eigen zaak een feit. Hele stapels woonbladen verslind ik, eigenlijk ben ik er aan verslaafd. Heerlijk om met mijn woonbladen op de bank te kruipen, kop koffie erbij en inspiratie opdoen. Waanzinnig!!

Ons doel!

Overal om ons heen zijn kleuren en structuren. Niet alleen de wanden en het plafond, maar ook meubels, accessoires, bloemen, boeken en lampen hebben kleur en zorgen voor een bepaalde sfeer in huis of op het werk. Kleur geeft sfeer en maakt een bepaalde gemoedstoestand bij mensen los. In onze cultuur is het kleurgebruik echter minder doorgedrongen dan in andere culturen. In Nederland zie je bijna geen gekleurde gevels van woningen terwijl in andere landen dit veel vaker voorkomt. Zelfs in de woonkamer zijn de kleuren beperkt tot wat accessoires en een gekleurde wand.

En dat terwijl de goede kleuren zorgen voor een veilig en fijn gevoel van thuiskomen. Ook op het werk zorgen de goede kleuren voor een positief effect op de werknemers. Bewezen is dat een fijne werkomgeving zorgt voor minder ziekteverzuim en een productieve sfeer. De huisstijl, gebruikte kleuren en materialen zorgen voor het visitekaartje van het bedrijf. Steeds vaker wordt er bij bedrijven dan ook gekozen voor een menselijke aanpak in het interieur. Door alleen al het toevoegen van planten op de werkvloer krijg je een positiever effect.

Enthousiast na het verhaal? Laten we persoonlijk kennis maken!

Neem contact op

 

 

Copyright © 2016
Back to top